Menu Sluiten

Diepvriesopslag

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Wij verzorgen al uw temperatuurtransport!

Uw transport regio Puurs in de beste omstandigheden geregeld door Cool Trans Smits!

Onze koerierdienst en vervoersservice zorgen voor optimaal transport van al uw goederen. Zowel voor collitransport als voor transport voor pharma of diverse andere geconditioneerde transporten regio Puurs of heel Europa kunt u bij ons terecht.

Wij zorgen voor een snelle en veilige levering van al uw goederen, waar dan ook in de Benelux. Ook opslag van de goederen voor een tijdelijke periode behoort tot de mogelijkheden. Stockage is mogelijk van -20° tot +20° en orderpicking is steeds een optie. Onze opslagplaatsen zijn volledig professioneel ingericht en aangepast aan uw goederen. U bent dus zeker van een veilige opslag gedurende een paar dagen, weken, maanden of zelfs jaren.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte via mail of bel ons meteen op het nr: +32 (0)475 53 40 04.

35045963504596

Meer info

tags: Logistieke Diensten – Logistiek Vervoer – Opslag – Diepvriesopslag – Gekoelde Opslag – 

Wenst u meer info over diepvriesopslag kijk dan vlug op https://www.cooltrans.be/ | Opslag van diepvriesproducten gebeurt soms door een gespecialiseerd transportbedrijf

Koeriers | Logistiek | Koeltransport | Distributie | Transport | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Diepvriesopslag

home koelen vriezen drogen behandelen over ons historie certificaat contact nl en fr de van . Naar . Kisten geconditioneerde opslag frigo fernelmont werd opgericht in voor de opslag van winterpeen witloofwortelen en diepvriesproducten. Er werden cellen een verlaadhal en machinekamer gebouwd. In de cellen is zowel gekoelde als diepvriesopslag mogelijk. Het volume bedraagt . M of . Kisten. In wordt de verlaadhal ook uitgerust met verdampers zodat ook hier wortelen in gestockeerd kunnen worden hierbij komt het volume op . M ofwel . Kisten. In wordt een hal van m gebouwd om de lege kisten in te stapelen en wortelen los gestort te verladen diepvriesopslag informatie aanvragen In deze hal worden de kisten hoog op elkaar gestapeld. Elk jaar is er meer vraag naar opslag voor wortelen en het sorteren van witloofwortelen. Om deze vraag op te vangen wordt in een koelcel van . M of . Kisten en een hal voor het ontvangen en sorteren van witloofwortelen bijgebouwd. Hierbij worden de stromen van aanvoer van wortelen en witloofwortelen mooi gescheiden zodat het werk efficinter geregeld kan wor.

missie beleidsverklaring bedrijfstrategie historiek contact ligging algemene voorwaarden nl en fr d missie beleidsverklaring bedrijfstrategie historiek contact ligging algemene voorwaarden nl en fr d historiek samenvatting historiek northfreeze nv opent zijn eerste magazijn in knokke northfreeze opent zijn eerste magazijn in evergem met de oprichting van nortraffic nv in evergem beschikt de northfreeze group nu ook over een transport afdeling northfreeze knokke verhuist naar een grotere site te brugge overname van emi te evergem northlink agencies start in zeebrugge en kallo northfreeze westerlo opent haar deuren nortraffic food service specialiseert zich in fijnmazig transport nortraffic nv verhuist naar een nieuwe en grotere site in de kleine nest te evergem start in de familie boone stichtte northfreeze nv in met als corebusiness de opslag van diepgevroren voedingswaren. Het bedrijf was gevestigd in knokke dicht bij de haven van zeebrugge maar werkte in die pioniersjaren vooral voor klanten uit het binnenlan.

Gegevens over Diepvriesopslag

over ons onze diensten contact a.s.p. Expeditiebedrijf contact site language fr eng over ons a.s.p. Bvba is een belgisch expeditiebedrijf opgericht in met een erg gemotiveerde en ervaren staf gevestigd in antwerpen en gespecialiseerd in de afhandeling amp de in en uitklaring van bederfelijke goederen. Wij bieden een gepersonaliseerde dienstverlening om zo op een flexibele wijze te kunnen inspelen op de behoeften van de klanten. Wij garanderen een snelle betrouwbare en professionele dienstverlening. A.s.p. Bvba verzorgt alle transporten import export douaneformaliteiten fiscale vertegenwoordiging veterinaire inspecties fytosanitaire controles droge koel en diepvriesopslag en de daarbij behorende logistieke afhandeling met inachtname van de relevante eu en nationale regelgeving De verkoopsom van diepvriesopslag Drietalig transport glossarium contact onze diensten wegvervoer nationaal amp internationaal van zowel temperatuurgebonden als droge ladingen volle en .