Menu Sluiten

Ingerichte Opslagplaatsen

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Wij verzorgen al uw temperatuurtransport!

Uw transport regio Puurs in de beste omstandigheden geregeld door Cool Trans Smits!

Onze koerierdienst en vervoersservice zorgen voor optimaal transport van al uw goederen. Zowel voor collitransport als voor transport voor pharma of diverse andere geconditioneerde transporten regio Puurs of heel Europa kunt u bij ons terecht.

Wij zorgen voor een snelle en veilige levering van al uw goederen, waar dan ook in de Benelux. Ook opslag van de goederen voor een tijdelijke periode behoort tot de mogelijkheden. Stockage is mogelijk van -20° tot +20° en orderpicking is steeds een optie. Onze opslagplaatsen zijn volledig professioneel ingericht en aangepast aan uw goederen. U bent dus zeker van een veilige opslag gedurende een paar dagen, weken, maanden of zelfs jaren.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte via mail of bel ons meteen op het nr: +32 (0)475 53 40 04.

35045963504596

Meer info

tags: Logistieke Diensten – Logistiek Vervoer – Opslag – Diepvriesopslag – Gekoelde Opslag – 

Wenst u meer info over ingerichte opslagplaatsen kijk dan vlug op https://www.cooltrans.be/ | Opslagplaatsen die specifieke ingericht worden, gebeuren meestal onder het goedkeurend oog van een gespeciialiseerd transportbedrijf

Distributie | Koeriers | Logistiek | Koeltransport | Transport | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ingerichte opslagplaatsen

mail mij nieuw aanbod mail mij nieuw aanbod toggle navigation home te koop te koop woningen appartementen gronden garage handel kantoor te huur te huur woningen appartementen handel kantoor garage nieuwbouw info verkocht contact uitgebreid zoeken te huur lijst kaart sorteren op prijs type gemeente recent woning gemeente aarschot type rijwoning verzorgde en compleet verbouwde rijwoning met gezellige stadskoer in centrum van aarschot op slechts m van grote markhellip meer info prijs eur in optie gemeente leuven type herenwoning onmiddellijk vrij ingerichte opslagplaatsen binnen uw budget Instapklare woning met tuin en terras vlakbij de vaart. Erg royale woning met ruime slaapkamers whellip meer info prijs . Eur verhuurd appartement gemeente leuven type appartement centrum leuven vlakbij jachthaven. Pas opgefrist en compleet geschi.

te koop home diensten te koop te huur turkije contact links vision vastgoed erkend vastgoedmakelaar biv beroepsinstituut van vastgoedmakelaars luxemburgstraat b brussel terug uniek duplexpenthouse met luxeafwerking en zonneterrassen. Omschrijvingnieuwe prijs gelegen in jonge woonbuurt van maasmechelen en dit in een schitterende appartementsgebouw van wacht dit exclusief en luxueus nieuw duplexpenthouse op zijn nieuwe eigenaar.het is gelegen op ste en de etage en beschikt naast een ruime indeling ook over een eigen autostaanplaats en berging in de ondergrondse parkeergarage. Tevens een bijkomende autostaanplaats buiten voorzijde gebouw voor een de wagen… Indeling penthouse ste etage ruime inkomhall gastentoilet ingerichte badkamer met ligbad .

De discipline van Ingerichte opslagplaatsen

onze diensten over ons home te koop woningen appartementen commercieel garages opbrengsteigendom te huur woningen appartementen kantoren commercieel industrieel contact vastgoed vogels onze diensten over ons te huur rangschik lijst op meest recent prijs gemeente nieuw duplex kortessem msup kerkplein bkortessem volledig ingericht modern duplexappartement gelegen in het midden van het centrum van kortessem en voorzien van een inkomhal living eetplaats volledig ingerichte luxe keuken met bosch toestellen terras m aan de achterzijde westelijk georieumlnteerd slaapka…… Meer informatie nieuw commercieel gelijkvloers kortessem kortessem dorpsstraat . Handelspand gelijkvloers m kelder m in het centrum van kortessem met drie achterliggende parkeerplaatsen De prijsbepaling van ingerichte opslagplaatsen Voor bezichtiging gelieve te telefoneren met werner vogels . Meer informatie nieuw kantoorgebouw lummen . Msup lummen klaverbladstraat . Kantoorgebouw met een oppervlakte van m voorzien van een inkomhall trappenhal op het gelijkvloers op verdiep een onthaalruimte van m bureelr.