Menu Sluiten

Langdurige Stockage

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Wij verzorgen al uw temperatuurtransport!

Uw transport regio Puurs in de beste omstandigheden geregeld door Cool Trans Smits!

Onze koerierdienst en vervoersservice zorgen voor optimaal transport van al uw goederen. Zowel voor collitransport als voor transport voor pharma of diverse andere geconditioneerde transporten regio Puurs of heel Europa kunt u bij ons terecht.

Wij zorgen voor een snelle en veilige levering van al uw goederen, waar dan ook in de Benelux. Ook opslag van de goederen voor een tijdelijke periode behoort tot de mogelijkheden. Stockage is mogelijk van -20° tot +20° en orderpicking is steeds een optie. Onze opslagplaatsen zijn volledig professioneel ingericht en aangepast aan uw goederen. U bent dus zeker van een veilige opslag gedurende een paar dagen, weken, maanden of zelfs jaren.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte via mail of bel ons meteen op het nr: +32 (0)475 53 40 04.

35045963504596

Meer info

tags: Logistieke Diensten – Logistiek Vervoer – Opslag – Diepvriesopslag – Gekoelde Opslag – 

Wenst u meer info over langdurige stockage kijk dan vlug op https://www.cooltrans.be/ | Om goederen langdurig te stockeren, kan je de hulp inroepen van een transportbedrijf gespecialiseerd in deze materie

Logistiek | Koeltransport | Distributie | Transport | Koeriers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Langdurige stockage

home diensten huisaanhuis bedeling direct mail ontwerp drukwerk distritax sms amp online mailings huisaanhuis bedeling direct mail ontwerp drukwerk distritax sms amp online mailings referenties prijsaanvraag contact nl nl nederlands fr frans huisaanhuis bedeling van de belgen opent dagelijks zijn brievenbus verstuur jij regelmatig een huisaanhuis bedeling via bpost of overweeg je dit wacht dan nog even om naar het postkantoor te rennen. Want dankzij onze vlotte samenwerking met bpost kan promailing jou de voordeligste tarieven aanbieden meer nog je betaalt zelfs minder dan wanneer je rechtstreeks naar het postkantoor zou stappen. De postbode bezorgt de zending tijdens zijn dagelijkse ronde samen met de geadresseerde post en maximaal andere folders. Zo verdwijnt jouw zending niet tussen een massa ander drukwerk langdurige stockage firma Onze werkwijze start praktische gegevens je mailt ons de praktische gegevens van jouw bedeling door week van bedeling de gewenste regio en het gew.

overslaan en naar de inhoud gaan menu home klanten diensten innovatie over ons blog contact you are here home over ons you are here home over ons hapro omvat alle activiteiten die inhaco in het verleden heeft opgestart en uitgebouwd. Hapro onderscheidt zich door alle knowhow onder n dak te bundelen en ten dienste te stellen van alle betrokkenen in de varkenssector. Met lokale productie voor lokale consumptie als uitgangspunt is hapro een betrouwbare partner voor zowel kwekers handelaars slachthuizen als vleesverwerkers in west en oostvlaanderen. Voor de enen verzekeren we een stabiele aanvoer en afname van biggen en of vleesvarkens. Voor de anderen nemen we het engagement op voor een gegarandeerde productie op het vlak van kwaliteit kwantiteit en timing. ook advies op maat en juridische en administratieve bijstand behoren tot de diensten van hapro. Dankzij zijn neutrale positie is hapro eveneens een preferentile partner om onderhan.

Feiten over Langdurige stockage

welkom over ons wat doen we realisaties contacteer ons klantenportaal offerte wij zijn een installatiebedrijf werkzaam over heel vlaanderen wie zijn we cool draft is een installatiebedrijf voor airconditioning warmtepompen en koel en vriesinstallaties uit maldegem en waar u kunt rekenen op meer dan jaar ervaring. Onze keuze om uitsluitend met amerken te werken zorgt bij onze klanten voor een grote tevredenheid in het eindresultaat. Onze missie we bezorgen u een correcte offerte en garanderen een professionele installatie met een perfecte afwerking zonder meerprijzen nadien. Ook geniet u van een omnium garantie op de volledige installatie van airco en warmtepompen Informeer je over langdurige stockage Een goede service na installatie is voor ons vanzelfsprekend. Wat doen we we installeren airco warmtepompen en koel en vriesinstallaties en voorzien onze klanten van een digitaal logboek .