Menu Sluiten

Gekoelde Opslag

Uw goederen snel en veilig bij uw klanten of leveranciers krijgen is voor u en uw zaak van cruciaal belang. Daarom moet u kunnen rekenen op een uitmuntende service en een garantie dat al uw goederen tot in de puntjes verzorgd worden tijdens de rit.

Wij verzorgen al uw temperatuurtransport!

Uw transport regio Puurs in de beste omstandigheden geregeld door Cool Trans Smits!

Onze koerierdienst en vervoersservice zorgen voor optimaal transport van al uw goederen. Zowel voor collitransport als voor transport voor pharma of diverse andere geconditioneerde transporten regio Puurs of heel Europa kunt u bij ons terecht.

Wij zorgen voor een snelle en veilige levering van al uw goederen, waar dan ook in de Benelux. Ook opslag van de goederen voor een tijdelijke periode behoort tot de mogelijkheden. Stockage is mogelijk van -20° tot +20° en orderpicking is steeds een optie. Onze opslagplaatsen zijn volledig professioneel ingericht en aangepast aan uw goederen. U bent dus zeker van een veilige opslag gedurende een paar dagen, weken, maanden of zelfs jaren.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een offerte via mail of bel ons meteen op het nr: +32 (0)475 53 40 04.

35045963504596

Meer info

tags: Logistieke Diensten – Logistiek Vervoer – Opslag – Diepvriesopslag – Gekoelde Opslag – 

Wenst u meer info over gekoelde opslag kijk dan vlug op https://www.cooltrans.be/ | Voor de opslag van gekoelde goederen kan je meestal terecht bij een gespecialiseerd transportbedrijf dat je opslag kan aanbieden

Logistiek | Transport | Koeriers | Koeltransport | Opslag | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gekoelde opslag

fran ais english wie zijn wij onze geschiedenis onze geografische ligging onze middelen onze activiteiten en onze knowhow contacteer ons klanten dienst algemene voorwaarden voor transportdienst klanten login paswoord paswoord vergeten wie zijn wij welkom op de site van cardon logistique de koudelogistiek de volledige behandeling van uw producten onder geleide temperatuur dat is het geheel van de diensten die wij u aanbieden opslag van diepgevroren en gekoelde producten opslag van verse producten ontvangst en verzending van informatie via edi opstellen van de documenten voorraadbeheer voorbereiding van de bestellingen groeperen crossdocking koeltransport van verse en diepgevroren producten van n pallet tot d.

contacteer ons gsm mail tomthienpontlindd.be home lindd regulier amp gekoeld transport opslag amp overslag contact opslag overslag lindd bvba beschikt over een magazijn van msup welk in eerste instantie wordt gebruikt om de goederen van ons huidig klantenbestand te stockeren of op te delen voor verdere distributie. Vanuit oostakker verdelen we goederen naar voornamelijk grootsteden zoals antwerpen brussel gent rijsel en parijs gekoelde opslag bedrijf Andere plaatsen welke dagelijks worden aangereden zijn de belgische kust duinkerke kortrijk etchellip . Een gedeelte van het magazijn zal nog dit jaar worden ingericht voor opslag en overslag van gekoelde producten. Lindd contacteren gsm mai.

Gegevens over Gekoelde opslag

home historiek infoaanvraag contact menu home historiek infoaanvraag contact nl fr en de vlees amp visindustrie agroindustrie koelbewaarcellen persluchtverstuivers type quotesciiquot vermijden van uitdroging van gestockeerde goederen ook bij negatieve bewaartemperaturen. Vermijden van uitdroging bij invriezen van vlees en vis. Bijna alle soorten van voedsel zijn hygroscopisch en worden beiumlnvloed door de vochtigheid of het gebrek eraan. Aardappelen opgeslagen in speciaal bevochtigde en gekoelde ruimtes blijven langer vers en zijn beter bestand tegen het ontkiemen en schimmels interesse in gekoelde opslag Fruit bewaard in een degelijke bevochtigde ruimte zal langer vers blijven en dus langer verkoopbaar zijn. Voedingsindustrie ideale temperatuur degc ideale rv opslagplaats appels bananenrijping opslagplaats bananen opslagplaats citrusvruchten opslagplaats eieren opslagplaats graan koelkamer rundsvlees opslagplaats champignons groeiruimte champignons variable opslagplaats aardappelen p.